^ Back to Top
Facebook Twitter Feedburner Technorati
 
 
Anda berada di: Depan > Blog
Sasemplék Potrét Jépég*
Diposting pada: 2010-09-17 10:15:43 | Hits : 1280 | Kategori: BahasaSunda

Ngaraas anjeun dina titik-titik piksel
Bet ngucuprak haté kuring laju tilem ka juru-juru monitor
Panon anjeun ngababantar lebah zoom 100 persén
Ngatumbiri rénghap kuring tina bodas kana kayas
Ngarandegkeun kiceup dina gradién harepan

Ngusap biwir anjeun dina jorélat-jorélat kursor
Bet sumeblak pikir kuring laju eunteup dina kalangkangna hégak
Riab-riab buuk anjeun ngamuara kana riak résolusi
Ngawirahma ratug kuring kabeulit rindat ngabigeu
Ngantengkeun kakeyeng sina tibra sarénghapan

Ramo kumejot dina tuktekna sora mouse
Kursor nerejel hayang nuyun jirim anjeun
Sina ngampih ditulakan
Dina folder kuring sorangan

Ngahariring jirim anjeun ‘na anyaman warna-warni
Ngabangingik ratug kuring ‘na saban ketrukna keyboard

Basa guntreng geus lekasan
Potrét jépég nyangsaya tinggal sasemplék

* Tina JPEG, ngaran format file gambar dina data digital

sumber: FB Dadan Sutisna

 

Suka dengan tulisan ini? Klik Tombol LIKE atuhhh :)

Komentar

Penguin Tersasar Diminta Pulang Sendiri Lagi, Acer Tegur Microsoft untuk Tak Produksi Tablet Penipu di Jejaring Sosial Pakai Umpan Baru Samsung Gear Pakai OS Tizen, Android Ditinggalkan? Danau Es Ditemukan di Mars Kabulkan Permintaan RI, Youtube Blokir "Innocence of Muslims" ThinkPad X131e, Chromebook Pertama dari Lenovo Recamera, Senjata HTC Kalahkan GoPro Lenovo Boyong 2 Tablet Android Murah ke Indonesia Dari DNA-nya, Istri Adolf Hitler Kemungkinan Keturunan Yahudi

MUTIARA HADIST
Para Dukun Mendapat Informasi Dari Jin :
"Telah Mengabarkan Kepada Kami Ali Bin Abdillah Dari Hisyam Bin Yusuf Dari Ma'mar Dari Az-Zuhri Dari Urwah Bin Zubeir Dari Aisyah R.a. Berkata, "Orang-orang Bertanya Kepada Rasulullah SAW Tentang Para Dukun," Beliau Bersabda, "Tidak Ada Apa-apanya." Para Sahabat Bertanya, "Wahai Rasulullah, Mereka Kadang-kadang Bisa Menceritakan Sesuatu Yang Benar Kepada Kami. Maka Rasulullah SAW Bersabda, "Kalimat Tersebut Berasal Dari Kebenaran Yang Dicuri Oleh Jin, Kemudian Dibisikkan Ke Telinga Para Walinya (dukun). Maka Para Dukun Tersebut Mencampurkan Kalimat Yang Benar Tersebut Dengan Seratus Kedustaan."
(Mutiara Hadist lainnya)

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 
Komunitas Linux dan Opensource Cianjur
Hanya diCianjur
Hanya diCiamis

 

 
Blog PutraGaluh © Copyright 2010 All Rights Reserved | Powered By: GaluhWeb CMS (blog)