^ Back to Top
Facebook Twitter Feedburner Technorati
 
 
Anda berada di: Depan > Blog
Sasemplék Potrét Jépég*
Diposting pada: 2010-09-17 10:15:43 | Hits : 1072 | Kategori: BahasaSunda

Ngaraas anjeun dina titik-titik piksel
Bet ngucuprak haté kuring laju tilem ka juru-juru monitor
Panon anjeun ngababantar lebah zoom 100 persén
Ngatumbiri rénghap kuring tina bodas kana kayas
Ngarandegkeun kiceup dina gradién harepan

Ngusap biwir anjeun dina jorélat-jorélat kursor
Bet sumeblak pikir kuring laju eunteup dina kalangkangna hégak
Riab-riab buuk anjeun ngamuara kana riak résolusi
Ngawirahma ratug kuring kabeulit rindat ngabigeu
Ngantengkeun kakeyeng sina tibra sarénghapan

Ramo kumejot dina tuktekna sora mouse
Kursor nerejel hayang nuyun jirim anjeun
Sina ngampih ditulakan
Dina folder kuring sorangan

Ngahariring jirim anjeun ‘na anyaman warna-warni
Ngabangingik ratug kuring ‘na saban ketrukna keyboard

Basa guntreng geus lekasan
Potrét jépég nyangsaya tinggal sasemplék

* Tina JPEG, ngaran format file gambar dina data digital

sumber: FB Dadan Sutisna

 

Suka dengan tulisan ini? Klik Tombol LIKE atuhhh :)

Komentar

Ini Dampak Jika Bom Nuklir Meledak di Kota Anda 295 Eksabita, Jumlah Semua Data di Bumi 10 Aplikasi Menambah Produktivitas Kerja (II) Xperia Neo Dijual Terbatas Demi Windows Phone, Nokia Bagikan 17 Ribu Lumia Pertama Kali, Robot Mampu Bicara dengan Astronot Wiki dengan bahasa Sunda Ini Strategi WeChat Langkahi BBM dan WhatsApp Internet Sehat Blog & Content Award 2010 Sanggupkah Smartphone Gantikan PC?

MUTIARA HADIST
Muslim Yang Saling Membunuh :
Dari Abu Bakrah (Nufa'i) Bin Al Harits Ats Tsaqafy Berkata: Rasulullah Saw Bersabda, "Apabila Dua Orang Muslim Berhadapan Dengan Pedang Masing-masing Maka Pembunuh Dan Terbunuh Keduanya Sama-sama Masuk Neraka. Abu Bakrah Bertanya, "Ya Rasulullah, Yang Membunuh Jelas Masuk Neraka Tetapi Mengapa Yang Terbunuh Juga Demikian? Rasulullah Saw Menjawab, "Karena Ia Juga Memiliki Niat Sungguh-sungguh Akan Membunuh Lawannya."
(Mutiara Hadist lainnya)

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 
Komunitas Linux dan Opensource Cianjur
Hanya diCianjur
Hanya diCiamis

 

 
Blog PutraGaluh © Copyright 2010 All Rights Reserved | Powered By: GaluhWeb CMS (blog)