^ Back to Top
Facebook Twitter Feedburner Technorati
 
 
Anda berada di: Depan > Blog
Sasemplék Potrét Jépég*
Diposting pada: 2010-09-17 10:15:43 | Hits : 1263 | Kategori: BahasaSunda

Ngaraas anjeun dina titik-titik piksel
Bet ngucuprak haté kuring laju tilem ka juru-juru monitor
Panon anjeun ngababantar lebah zoom 100 persén
Ngatumbiri rénghap kuring tina bodas kana kayas
Ngarandegkeun kiceup dina gradién harepan

Ngusap biwir anjeun dina jorélat-jorélat kursor
Bet sumeblak pikir kuring laju eunteup dina kalangkangna hégak
Riab-riab buuk anjeun ngamuara kana riak résolusi
Ngawirahma ratug kuring kabeulit rindat ngabigeu
Ngantengkeun kakeyeng sina tibra sarénghapan

Ramo kumejot dina tuktekna sora mouse
Kursor nerejel hayang nuyun jirim anjeun
Sina ngampih ditulakan
Dina folder kuring sorangan

Ngahariring jirim anjeun ‘na anyaman warna-warni
Ngabangingik ratug kuring ‘na saban ketrukna keyboard

Basa guntreng geus lekasan
Potrét jépég nyangsaya tinggal sasemplék

* Tina JPEG, ngaran format file gambar dina data digital

sumber: FB Dadan Sutisna

 

Suka dengan tulisan ini? Klik Tombol LIKE atuhhh :)

Komentar

Jelang APEC 2013, XL Perkuat Jaringan Seluler iPhone 5 Ludes dalam Satu Jam Sistem Audio iPhone 4S Bermasalah Komentari Obama di Facebook, Prajurit AS Dipecat Tarif Sewa Frekuensi Blok 3G Melonjak HTC Desire X Gunakan Teknologi Kamera One Series BlackBerry 9720 Hadir di Indonesia Bocoran Bentuk Tombol Start Windows 8.1 Ini Bedanya Galaxy S III Dibanding Galaxy S Lama Scam Power Balance Jadi Trending Topics

MUTIARA HADIST
Optimis Dan Positive Thingkinglah Kepada Allah ! :
Aku Adalah Menurut Persangkaan Hamba-Ku Kepada-Ku.Dan Aku Bersamanya Sepanjang Ia Ingat Kepada-Ku. Jika Ia Menyebut-Ku Dalam Dirinya, Maka Aku Menyebutnya Dalam Diri-Ku. Ketika Ia Menyebut-Ku Ditengah-tengah Sekelompok Orang, Maka Aku Menyebutkannya Di Tengah-tengah Kelompok Yang Lebih Baik Dari Mereka (kelompok Malaikat).
(Mutiara Hadist lainnya)

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 
Komunitas Linux dan Opensource Cianjur
Hanya diCianjur
Hanya diCiamis

 

 
Blog PutraGaluh © Copyright 2010 All Rights Reserved | Powered By: GaluhWeb CMS (blog)