^ Back to Top
Facebook Twitter Feedburner Technorati
 
 
Anda berada di: Depan > Blog
Sasemplék Potrét Jépég*
Diposting pada: 2010-09-17 10:15:43 | Hits : 1100 | Kategori: BahasaSunda

Ngaraas anjeun dina titik-titik piksel
Bet ngucuprak haté kuring laju tilem ka juru-juru monitor
Panon anjeun ngababantar lebah zoom 100 persén
Ngatumbiri rénghap kuring tina bodas kana kayas
Ngarandegkeun kiceup dina gradién harepan

Ngusap biwir anjeun dina jorélat-jorélat kursor
Bet sumeblak pikir kuring laju eunteup dina kalangkangna hégak
Riab-riab buuk anjeun ngamuara kana riak résolusi
Ngawirahma ratug kuring kabeulit rindat ngabigeu
Ngantengkeun kakeyeng sina tibra sarénghapan

Ramo kumejot dina tuktekna sora mouse
Kursor nerejel hayang nuyun jirim anjeun
Sina ngampih ditulakan
Dina folder kuring sorangan

Ngahariring jirim anjeun ‘na anyaman warna-warni
Ngabangingik ratug kuring ‘na saban ketrukna keyboard

Basa guntreng geus lekasan
Potrét jépég nyangsaya tinggal sasemplék

* Tina JPEG, ngaran format file gambar dina data digital

sumber: FB Dadan Sutisna

 

Suka dengan tulisan ini? Klik Tombol LIKE atuhhh :)

Komentar

Gagal Ungkap Batu Misterius di Mars, NASA Digugat Pengembang Sucker Punch Bergabung Dengan Sony Inilah Para Pemenang Nokia "Coding on the Beach" Roy Suryo: Peraturan Spektrum Harus Level UU RIM Bantah BlackBerry OS 5 Bisa Jalankan BBM 7 Bill Gates Masih Orang Terkaya di Dunia VIDEO: Pesawat Rakitan Siswa SMK Bandung Ilmuwan: Dinosaurus Penguasa Air, Bukan Darat Hard Disk Tipis WD Masuk Indonesia Ini Jurus BlackBerry di Tahun 2014

MUTIARA HADIST
Rukun Islam :
Dari Abi Abdurrahman Abdillah Bin Umar Bin Khattab Ra. Berkata: Aku Telah Mendengar Rasulullah Saw Bersabda: "Bangunan Islam Itu Atas Lima Perkara Mengakui Bahwa Tiada Tuhan Melainkan Allah Dan Sesungguhnya Muhammad Itu Utusan Allah, Mendirikan Shalat, Mengeluarkan Zakat, Mengerjakan Haji Ke Baitullah Dan Puasa Bulan Ramadhan."
(Mutiara Hadist lainnya)

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

 
Komunitas Linux dan Opensource Cianjur
Hanya diCianjur
Hanya diCiamis

 

 
Blog PutraGaluh © Copyright 2010 All Rights Reserved | Powered By: GaluhWeb CMS (blog)